Opis
Wykwintny ser koryciński swojski z pokrzywą
Sery z Korycina powstają ze świeżego mleka. Nie jest ono pasteryzowane, co pozwala im zachować walory smakowe i naturalne właściwości. W procesie dojrzewania nasze sery zyskują swoją niepowtarzalność.
Domowy ser dla smakoszy
Pokrzywa, nazywana królową ziół, wprowadza do korycińskich przysmaków serowych nie tylko nietypowy smak, ale także istotne ważne dla prawidłowej diety składniki: witaminy (A, B, C, K), mikroelementy (magnez, krzem, wapń, potas, żelazo), a także kwas foliowy. Charakterystyczne dla tej odmiany naszego sera są zielone smugi pokrzywowych liści.
Dbamy o wyrafinowane podniebienia
Nasza oferta domowych serów z Podlasia jest tak urozmaicona, by można w niej było znaleźć tradycyjne, jak i nietypowe zestawienia smakowe – pokrzywa w serze zapewnia taką właśnie kulinarną niespodziankę. Możesz poznać ten smak – odwiedź nasz sklep internetowy i zamów wybraną przekąskę.