Pierwszorzędny ser koryciński „swojski” z oliwką
Przepis na ser koryciński jest w naszej rodzinie od lat. Dzięki temu opracowaliśmy własne sposoby urozmaicania jego tradycyjnego śmietankowego smaku. Do sera, który powstaje ze świeżego mleka, dodajemy wyselekcjonowane przyprawy tak, by wielbiciele różnych smaków mogli w naszej ofercie naleźć ser, który najbardziej odpowiada ich kulinarnym upodobaniom.
Bogactwo składników odżywczych w korycińskim serze
Oliwki zielone i czarne są typowe dla kuchni regionu śródziemnomorskiego. Jako dodatek do sera korycińskiego nadają mu charakterystyczny południowy smak. Są przy tym bogactwem witamin (A, C, E, B), a także ważnych dla zdrowia związków mineralnych, takich jak żelazo, potas, fosfor.
Serowarskie smaki świata
By poznać sery o nietypowych smakach wystarczy skorzystać z naszego sklepu internetowego – wybrany przez Ciebie przysmak dotrze prosto pod wskazany adres.