Opis
Ognisty ser koryciński swojski z pieprzem kolorowym
Sery korycińskie, które należą do serów dojrzewających, powstają ze świeżego mleka. Nie jest ono pasteryzowane, dlatego nie traci sowich cennych właściwości. By urozmaicić ich śmietankowy smak, dodajemy do nich wyraziste przyprawy.
Wszystkie kolory pieprzu w Twoim serze
Kolorowe ziarenka pieprzu, dodawane do domowego sera korycińskiego, są starannie skomponowana mieszanką różnych odmian pieprzu zbieranego w różnych momentach dojrzewania, a zatem charakteryzujących się różnymi nutami smakowymi. Pieprz zielony ma świeży, delikatny smak, pieprz czerwony smakuje już lekko pikantnie, a czarny bardzo pikantnie, natomiast biały ma subtelniejszą ostrość.
Mamy rękę do serów
Sery, które powstają w naszym korycińskim gospodarstwie, są wyjątkowe na skalę polską i europejską, co potwierdzają przyznane im certyfikaty. Poznaj ich pikantne wersje już dziś – zamów sery korycińskie online.